Stamboll
Budapest
Prague

Central Albania

First Day: Arrival at “Nene Tereza” Airport in Tirana. Meet and assist. Transfer and accommodation in hotel. Sightseeing of the Capital of Albania including Ethem Bey Mosque, National Museum. Dinner.

Read more: Central Albania

Permet

Përmeti shtrihet në jug te Shqipërisë dhe është një zonë e lakmueshme nga vizitorët e vendit dhe të huaj si për pozicionin gjeografik të tij ashtu dhe për bukuritë e shumta që ka

Read more: Permet

Rumani & Bullgari

Udhëtim në misteret e legjendës së Kontit Drakula!

Duke filluar nga 199 eur per person

Vizite ne Keshtjellen e Drakules,ne Pallatin e Causheskut etj.

 

 

Meteora , Greqi

    

        Udhëtim në Meteora!

       1 natë / 2 ditë - 59 euro.

       Të përfshira në çmim:

       akomodim me mëngjes, transport.

       Vizitë në Janinë dhe Kastoria.

    

 

Venezia

 

Aty ku toka përqafohet me tokën - Venezia !!!

219 euro/person - 4 netë / 5 ditë.

Të përfshira në çmim: akomodim me 2 vakte, trransport, guidë.

 

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com