Stamboll
Budapest
Prague

Korfuz

Tirane – Korfuz – Tirane. Cmimi nga 88 euro per person. Te perfshira: transport, akomodim me mengjes. Vizitat sipas programit.

Read more: Korfuz

Dubrovnik

Tirane – Dubrovnik – Tirane 

Cmimi nga 78 euro per person. Te perfshira : transport, akomodim me mengjes dhe darke. Vizitat sipas programit.

Read more: Dubrovnik

Prizren

Nese nuk jeni nje turist tradicional, por dikush ne kerkim te kurioziteteve ju keshillojme te vizitoni Kosoven.

Read more: Prizren

Rumani & Bullgari

Udhëtim në misteret e legjendës së Kontit Drakula!

Duke filluar nga 199 eur per person

Vizite ne Keshtjellen e Drakules,ne Pallatin e Causheskut etj.

 

 

Meteora , Greqi

    

        Udhëtim në Meteora!

       1 natë / 2 ditë - 59 euro.

       Të përfshira në çmim:

       akomodim me mëngjes, transport.

       Vizitë në Janinë dhe Kastoria.

    

 

Venezia

 

Aty ku toka përqafohet me tokën - Venezia !!!

219 euro/person - 4 netë / 5 ditë.

Të përfshira në çmim: akomodim me 2 vakte, trransport, guidë.

 

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com