Stamboll
Budapest
Prague

Festat e Fundvitit ne Maqedoni

Krishtlindje dhe Viti i Ri me Mak Olimpik

 

MILLENIUM PALACE 4*,  Oher

Duke filluar nga  115 euro. Perfshihen: 2 nete qendrim me mengjes dhe darke, Mbremja festive e Vitit te ri, transport.

DRIM HOTEL 4*, Struge

Duke filluar nga  135 euro . Perfshihen:  2 nete akomodim . Darka festive e Vitit te Ri, transport.

RADIKA HOTEL  5* , Mavrove

Duke filluar nga  215 euro . Perfshihen:  akomodim 3 nete me mengjes dhe darke, wi-fi, spa , Mbremja Festive e Krishtlindjes.

Duke filluar nga  390 euro. Perfshihen:  akomodim 3 nete me mengjes dhe darke, wifi, spa, Mbremja Gala e Vitit te RI dhe mbremje festive me date 1 Janar

BISTRA HOTEL 4* , Mavrove

Duke filluar nga  170 euro . Perfshihen:  akomodim 2 dite dhe mbremja Gala e Krishtlindjes

Duke filluar nga  280 euro. Perfshihen: akomodim 3 dite dhe Mbremja gala e Vitit te ri

FERSPED 3*  , Mavrove

Duke filluar nga   145 euro . Perfshihen:  3 nete akomodim me mengjes dhe darke . Mbremja festive e Vitit te RI.

Rumani & Bullgari

Udhëtim në misteret e legjendës së Kontit Drakula!

Duke filluar nga 199 eur per person

Vizite ne Keshtjellen e Drakules,ne Pallatin e Causheskut etj.

 

 

Meteora , Greqi

    

        Udhëtim në Meteora!

       1 natë / 2 ditë - 59 euro.

       Të përfshira në çmim:

       akomodim me mëngjes, transport.

       Vizitë në Janinë dhe Kastoria.

    

 

Venezia

 

Aty ku toka përqafohet me tokën - Venezia !!!

219 euro/person - 4 netë / 5 ditë.

Të përfshira në çmim: akomodim me 2 vakte, trransport, guidë.

 

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com