Stamboll
Budapest
Prague

Dubrovnik

 

"Kush Kërkon parajsën në tokë e gjen në Dubrovnik "

                                                                 George B. Shaw

Udhëtim 3 ditor në Dubrovnik ku vizitohet: Cavtat, Konavle, Qyteti i Vjetër etj.
 
Çmimi duke filluar nga 79 eur për person.

 

Rumani & Bullgari

Udhëtim në misteret e legjendës së Kontit Drakula!

Duke filluar nga 199 eur per person

Vizite ne Keshtjellen e Drakules,ne Pallatin e Causheskut etj.

 

 

Meteora , Greqi

    

        Udhëtim në Meteora!

       1 natë / 2 ditë - 59 euro.

       Të përfshira në çmim:

       akomodim me mëngjes, transport.

       Vizitë në Janinë dhe Kastoria.

    

 

Venezia

 

Aty ku toka përqafohet me tokën - Venezia !!!

219 euro/person - 4 netë / 5 ditë.

Të përfshira në çmim: akomodim me 2 vakte, trransport, guidë.

 

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com