Stamboll
Budapest
Prague

Korfuz

Tirane – Korfuz – Tirane. Cmimi nga 88 euro per person. Te perfshira: transport, akomodim me mengjes. Vizitat sipas programit.

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5:00 dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Kalaja e vjetër - Paleo Frourio, Kalaja e re - Neo Frourio, Sheshi venecian Spianada, Rrugicat e shtruara me kalldrëm të qytetit të Korfuzit që është pjesë e UNESCO-s, Pallati i Mbretëreshës Sisi, etj.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mberritja në Tiranë.

 

Rumani & Bullgari

Udhëtim në misteret e legjendës së Kontit Drakula!

Duke filluar nga 199 eur per person

Vizite ne Keshtjellen e Drakules,ne Pallatin e Causheskut etj.

 

 

Meteora , Greqi

    

        Udhëtim në Meteora!

       1 natë / 2 ditë - 59 euro.

       Të përfshira në çmim:

       akomodim me mëngjes, transport.

       Vizitë në Janinë dhe Kastoria.

    

 

Venezia

 

Aty ku toka përqafohet me tokën - Venezia !!!

219 euro/person - 4 netë / 5 ditë.

Të përfshira në çmim: akomodim me 2 vakte, trransport, guidë.

 

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com