Stamboll
Budapest
Prague

Slloveni

Programi

 

Dita e pare: Nisja nga Agjensia ne mengjes heret drejt pikes kufitare Muriqanit. Pas perfundimit te praktikave vazhdim i rruges pergjate bregdetit malazez dhe dalmat me ndalesa te shkurtra per kafe. Mberritja ne Dubrovnik, Kroaci. Akomodim ne Hotel ***. Mbremje e lire.

Dita e dyte : Mengjesi. Nisja per ne Slloveni. Mali i Forno-s (1510 m) ne afersi te Kranjska Gora, eshte jo vetem pika e bashkimit te tre shteteve Sllovenise, Austrise dhe Italise po r dhe njekohesisht bashkim i tre kulturave: latine, gjermanike dhe sllave. Akomodim ne Hotel ***ne Bled. Tour panoramik e kulturor te qytetit ku mund te shohim  Keshtjella Historike ne Ishullin e liqenit dhe te shijojme cajin karakteristik slloven. Mbremje e lire ne dispozicion. Darka ne Hotel. Mbasditja  e  lire per shopping

Dita e trete : Pas mengjesit nje dite e paharrueshme do te shoqeroje udhetimin tone: Do te nisemi drejt Ljubljanes. Ku do te vizitojme Kalane si deshmitare te hisatorise se vjeter sllovene qe nga kembanat e lashta deri tek mobiljet moderne, parqet natyrore ne rrethinat e Ljubljanes te parat te ndertuara ne Evrope (1908) . Nuk mund te shkosh ne Slloveni pa vizituar shpellat e degjuara te Pojstojnsja Jama (hyrja 15 eur) te njohura per stalagmitet dhe stalaktitet shumevjecare.

Vizite panoramike ne: Tre urat, Parlamenti, Tivoli park etj.

Dita e katert : Ne ora 07.00-08.30 mengjesi ne hotel. Kohe e lire per shoping Nisja drejt Kroacise pergjate bregdetit Dalmat. Mberritja ne Makarska. Akomodim ne Hotel***. Darka.

Dita e peste : Mengjesi. Me pas udhetimi yne vazhdon drejt Dubrovnik. Vizite per rreth 2 ore Qytetit te Vjeter. Dreka dhe vazhdim i rruges per ne Shqiperi. Perfundim i praktikave kufitare. Mberritja ne Tirane.

Rumani & Bullgari

Udhëtim në misteret e legjendës së Kontit Drakula!

Duke filluar nga 199 eur per person

Vizite ne Keshtjellen e Drakules,ne Pallatin e Causheskut etj.

 

 

Meteora , Greqi

    

        Udhëtim në Meteora!

       1 natë / 2 ditë - 59 euro.

       Të përfshira në çmim:

       akomodim me mëngjes, transport.

       Vizitë në Janinë dhe Kastoria.

    

 

Venezia

 

Aty ku toka përqafohet me tokën - Venezia !!!

219 euro/person - 4 netë / 5 ditë.

Të përfshira në çmim: akomodim me 2 vakte, trransport, guidë.

 

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com