Stamboll
Budapest
Prague

Udhëtime Vjeshtë 2018

 

 

Udhëtim  në Lefkada - 99 €,

2 netë akomodim në Hotel Pegaso , Nikiana

transport, mëngjes & darkë, shoqërues.

 

Udhëtim  në Split - 140 €,

3 netë akomodim në Hotel Medena, Trogir

transport, mëngjes & darkë, shoqërues.

 

Udhëtim  në Selanik  - 99 €,

2 netë akomodim në Hotel Holiday In , Selanik

transport, mëngjes & darkë, shoqërues.

 

Udhëtim  në Meteora - 59 €,

1 natë akomodim në Hotel Rex , Kalambaka

transport, mëngjes & darkë, shoqërues.

 

Udhëtim  në Romë - 249 €,

2 netë akomodim në Hotel Roma , Vatikan

transport, biletë trageti akomodim në kabinë, mëngjes , shoqërues.

 

 

 

 

 

 

 

Rr. Mine Peza, Pall. 3, Shk. 2 1016 Tirana, Albania
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
info@mak-olympic.al
+355 4 2271242
+355 6733 89241
Send an email. All fields with an * are required.

UDHËTIME

Turistike

PROGRAME DITORE DHE SKI

( vetëm transport)

BREZOVICË  -15  eur

KOLASHIN - 20 eur

Tiranë - Budva - Kotor  - 1 800 lekë

Tiranë - Prizren - 1500 lekë

 

UDHËTIME NË GRUP

(min. grupit 20 persona)

Shooping në Janinë - duke filluar nga 30 €,

Zlatna Praga - Vjeshtë ne Pragë

udhëtim me avion, 3 netë qëndrim - duke filluar nga 389 €

Në labirinthet romake - duke filluar nga 239 €

udhëtim me traget, 2 netë akomodim në Romë

Një çaj në Stamboll  - duke filluar nga 149 € 

2 netë akomodim në Stamboll, 1 natë Selanik , 1 natë Sofie

Meteora - Aty ku qielli takohet me tokën

duke filluar nga 55 për 1 natë akomodim 

Shënim:  Udhëtimet realizohen me minibus/bus

 

 

 

Rumani & Bullgari

Udhëtim në misteret e legjendës së Kontit Drakula!

Duke filluar nga 199 eur per person

Vizite ne Keshtjellen e Drakules,ne Pallatin e Causheskut etj.

 

 

Meteora , Greqi

    

        Udhëtim në Meteora!

       1 natë / 2 ditë - 59 euro.

       Të përfshira në çmim:

       akomodim me mëngjes, transport.

       Vizitë në Janinë dhe Kastoria.

    

 

Venezia

 

Aty ku toka përqafohet me tokën - Venezia !!!

219 euro/person - 4 netë / 5 ditë.

Të përfshira në çmim: akomodim me 2 vakte, trransport, guidë.

 

Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com